Termékkereső

   A kereséshez adja meg a termék nevét

Belépés partnereinknek


Regisztráljon webáruházunkba!
Webáruházunkban csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak.
Elfelejtette jelszavát?

Hírek, aktualitások


2011-11-04
A beszerzési és szállítási költségek emelkedése és a magyar fizetőeszköz gyengélkedése miatt folyamatosan felülvizsgáljuk árainkat. Sajnos ez sok termék esetén
tovább>

2011-10-28
A tesa Kft. 2011 november 1.-től átlagosan 10-12%-al emeli a ragasztószalagok árait. Emiatt a tesa területi nagykereskedők, így a Cadmas Kft. is kénytelen árat emelni. Az árváltozást alapanyagárak emelkedése mellett a forint gyengélkedése és a szállítási költségek jelentős növekedése okozza.
tovább>

2011-10-01
Az import termékeink ára emelkedésnek indult, ahogy kicsit késve a hazai termelői árak is követni fogják. A tesa már emelt és újabb emelések várhatók.
tovább>

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesülhessen aktuális ajánlatainkról, akcióinkról!
Rólunk mondták


A cégeink közötti együttműködésben elsősorban a megbízható, állandó minőség mellett az ár tölt be domináns szerepet. Ebben tud nekünk a Cadmas Kft. másokhoz képest jobbat nyújtani.

JKH Kft.,
Milinte József
Információ: A böngésződ nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretnél termékeket tenni a kosaradba, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezd a cookie-k fogadását.

Kategóriák

Alumínium fólia
Alumínium fólia
Bevásárló tasak
Bevásárló tasak
Fólia anyagok, tömlők
Fólia anyagok, tömlők
Fólia védőeszköz
Fólia védőeszköz
Frissentartó fólia
Frissentartó fólia
Gumigyűrű
Gumigyűrű
Hab és légpárnás fólia
Hab és légpárnás fólia
Kozmetika szolárium
Kozmetika szolárium
Papír lap,  tasak, karton
Papír lap, tasak, karton
Pántolás
Pántolás
Ragasztószalag
Ragasztószalag
Ragasztóspray
Ragasztóspray
Simítózáras tasak
Simítózáras tasak
Stretchfólia
Stretchfólia
Tasak, zsák (PE,Reg,BOPP)
Tasak, zsák (PE,Reg,BOPP)
Kézi eszköz
Kézi eszköz
Ipari kiegészítők
Ipari kiegészítők

separator.jpg
Cadmas Kft.

az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a vevők részére:

Műanyag csomagoló anyagok, ragasztóanyagok, ragasztószalagok, gumigyűrűk, raklapcsomagoló anyagok és kiegészítő eszközeik forgalmazása és kereskedelme.

- Regisztrációk kezelése
- A megrendelések feldolgozása
- A szállítás szervezése
- Információk szolgáltatása
- A vevői észrevételek kezelése
- Reklamációk kezelése
- Akciók kezelése, a regisztrált felhasználók értesítése
- Hírlevél küldése

A cadmas.hu oldalait bárki korlátozás nélkül böngészheti, véleményét, megjegyzését közölheti.

* A nyitó oldalon megjelent termékek darab ára a kiskereskedelmi bruttó árak, a kartonárak a minimálisan megrendelhető termékek bruttó ára.

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Cadmas Kereskedelmi Kft.
Telephelye: 4030 Debrecen, Bihari u. 7.
Cégjegyzékszáma: 09-09-004136
Cégbíróság megnevezése:
Hajdú-Bihar megyei bíróság, mint Cégbíróság
Adószáma: 12115060-2-09, HU12115060
Pénzforgalmi száma: Raiffeisen Bank zRt.: 12052705-01049097-00100001
Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig: 8.00-16.00 óráig
Telefon: 06/30-624-88-33
E-mail: info@cadmas.hu
Skype:
cadmaskft
Nyelv:
magyar

szoke_bela_irodavezeto.jpg

Szőke Béla
csamango_jozsef_logisztikai_koordinator.jpg

Csamangó József
peto_valaria_ugyvezeto_igazgato.jpg

Pető Valéria


Regisztráció


A cadmas.hu webáruházban regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A regisztráció írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el.

Kizárólag olyan adatot kér a Cadmas Kft. a regisztráció során, melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek, melynek valóságtartalmáért, esetleges hibás adatokért a Cadmas Kft. felelősséget nem vállal.

A vevőszolgálat a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja. Így regisztrált felhasználó mindazon szolgáltatások igénybevételére jogosult, amelyeket a regisztráció során megjelölt.

A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában a vevőszolgálat részére a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni.

A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el, Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el.


Regisztráció visszautasítása


A Cadmas Kft. jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. A Cadmas Kft. jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel.


A termékekről


A cadmas.hu kizárólag új termékeket értékesít. Minden áruról bővebb, egyedi leírást a főoldalon a webáruház fülön belül találhat.

Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős, de az ez irányú felhasználói, vevői jelzéseket a Cadmas Kft. továbbítja a gyártó felé.

A kínált termékekről megjelenő képek a tényleges terméket ábrázolják, amennyiben ettől eltérés van, a képen az ILLUSZTRÁCIÓ jelenik meg. A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól.

Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Változtatás jogát fenntartjuk.


Megrendelés


- A főoldalon vagy a webáruház fülön a Belépés Partnereinknek részen kell megadni a felhasználói nevet és a jelszót, majd a Mehet gombbal beléphet.
- A Kategóriákon belül a megrendelni kívánt termék képére kattintva belép a termékcsoportba.
- Kiválasztja az Önnek megfelelő árut és beírja a mennyiséget, majd Kosárba gomb megnyomásával felvételre kerül a megrendelés.
- Itt van lehetőség a Vásárlás folytatására vagy a Pénztár gomb választása esetén a vásárlás befejezésére.
- Ha a pénztárat választotta megjelenik a rendelési lista.
- Az oldalt lejjebb görgetve feltűnik a szállítási cím, ha helyes Továbbléphet, ha nem jó  Módosít vagy Cím hozzáadása gombokkal változtathat.
- A szállítást a Magyar Posta zRt. „Egyszerűsített utánvét kezeléses csomagszolgáltatásával” továbbítjuk.
- Tovább gombbal az áru bruttó értékét találja, az ár tartalmazza a termék árát a törvényben előírt Általános forgalmi adót, a postázás költségét. Külön csomagolási díjat nem számítunk fel. Valamint itt található a szállítási cím újra.
- Ha van megjegyzése itt rögzítheti.
- Véglegesít gombbal a megrendelése megérkezik a Cadmas webáruházba.
- Majd rövidesen a megrendelés beérkezésétől számított 1 munkanapon belül sor kerül az Ön által megadott e-mail címre egy megrendelés visszaigazolására. Amennyiben szükséges, munkatársunk e-mail-ben vagy telefonon megkeresi Önt.


Megrendelés feldolgozása


A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 -16 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanap.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


Fizetési mód


Az Ön által megrendelt terméket, termékeket a Magyar Posta zRt. alkalmazásában álló futárnak készpénzben kell kiegyenlíteni. Az összegről előzetesen a megrendelés visszaigazolására szolgáló elektronikus levélből tájékozódhat. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak a díját a futárnak.

A számlát minden esetben a Cadmas Kft. állítja ki, amely tartalmazza a szállítási költségeket is. A számlát a csomagban helyezzük el, több csomag esetén az adott dobozon jelöljük, hogy hol található. Amennyiben ez Önnek nem megfelelő, a csomagtól eltérő postázási címre kéri a számlát, kérjük, hogy a véglegesítés előtt a megjegyzés rovatban legyen szíves feltüntetni a levél címét.


Házhoz szállítás információja


A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. De ha a megrendelésén megadott telefonszámot, akkor a kézbesítő egyezteti Önnel a második kiszállítás időpontját. Amennyiben nincs telefonszám megadva csak értesítőt hagy a futár a sikertelen kiszállításról.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhoz szállítás díjszabása


Debrecen közigazgatási területén belül: 10.000 Forint +áfa fölötti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes és szabad kapacitástól függően, túrajáratban történik. Ezt az összeget meg nem haladó értékű vásárlás esetén a Cadmas Kft. 4030 Debrecen, Bihari u. 7. alatti székhelyén átvehető.

Debrecen közigazgatási területén kívül Magyarország egész területére a Magyar Posta Zrt. vagy más futárszolgálat által végezzük a csomag kiszállítást. A költségek csökkentése érdekében igyekszünk a lehető leghatékonyabban, legkevesebb csomagszámmal küldeni az árut.


Súlyhatárok Küldeményenként /címhely
Nettó Bruttó
10 kg-ig
1000 Ft
1270 Ft
 20 kg-ig
 1600 Ft
2032 Ft
 30 kg-ig
 2200 Ft
2794 Ft
 40 kg-ig
 2800 Ft
3556 Ft
 60 kg-ig
 3600 Ft
4572 Ft
 80 kg-ig
 5000 Ft
6350 Ft
 80 kg felett
 egyeztetés alapján
   
Egyéb szolgáltatások Nettó Bruttó
Utánvétel díj/szállítmány
300 Ft
381 Ft
 Terjedelmes csomag felár / csomag
(amennyiben a csomag bármelyik kiterjedése meghaladja a 750 mm-t)
 1000 Ft
 1270 Ft

Az értéknyilvánítás díját 50.000 Ft-ig az alapdíj tartalmazza, efelett minden megkezdett 10.000 Ft után nettó 50 Ft, bruttó 64 Ft a pluszköltség.

A szállítás költsége külön tételként (szállítási és csomagolási költség néven) jelenik meg a számlán, melynek mértéke a fenti táblázatban szerepel.

Módosításra legkésőbb a megrendelést követő munkanapon 10 óráig van lehetőség.


Garancia


Amennyiben a Cadmas Kft. által forgalmazott egyszer használatos termék rendeltetésszerűen nem használható, akkor a visszajuttatás esetén 5000 forintos reklamációs határig lehetőség szerint postafordultával kicseréljük, az említett érték felett a gyártóval való egyeztetés után 30 napon belül csere lehetőséget biztosítunk. Minden garanciális probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.


A vásárlástól való elállás joga


17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet a távollevők között kötött szerződésekről
1. § (1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz.
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított 3 hónap elteltéig.
(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
5. § c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, nem gyakorolhatja az elállási jogát.


Elállási jog gyakorlásának menete


Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követően a Cadmas Kft. 30 napon belül a vásárló által megadott bankszámlára visszatéríti a termék vételárát.


Adatvédelem


A Cadmas Kft. számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme.
A Cadmas Kft. elkötelezi magát a felhasználók és vevők személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó érvényes jogszabályoknak megfelelve járul hozzá a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez. A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva a Cadmas Kft. az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a Cadmas Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.
Az adatokat addig őrizzük, meg amíg a felhasználó, megrendelő írásban kéri az adatbázisunkból való törlést.


Néhány kiemelt fontosságú szabály


1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,

1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről,

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Az adatokat minden módon védi a Cadmas Kft. különösen a jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, megváltoztatás, törlés, megsemmisülés ellen mind a hálózati kommunikáció (tehát online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (tehát offline adatkezelés) során.

A személyes adatokhoz csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek férhetnek hozzá.

A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.


Felelősségkorlátozás


A cadmas.hu-n keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A Cadmas Kft. nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információ továbbítási késedelemből adódó,
- vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

A Cadmas Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.


Szerzői jogok

A Cadmas Kft. weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Cadmas Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

A cadmas.hu domainnév kizárólagos tulajdonosa a Cadmas Kft. és a domainnév szerzői jogi védelmet élvez.


Érvényesség


A jelen üzletszabályzatban foglaltak - így a szállításra és megrendelésre vonatkozó feltételek is - továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a webáruházban történő vásárlás (interneten keresztül történő megrendelés) esetén érvényesek.

Kedves Látogatónk!:


Ezúton értesítjük, hogy cégünk elköltözött!

Új telephelyünk címe: 4030 Debrecen, Bihari u. 7.

cadmas.jpg